Ha lehet ilyet mondani, Ön sokkal előrébb jár, mint a legtöbb vállalkozás! Gratulálunk!

Számtalanszor találkozunk, olyan sikeres vállalkozással, mely még nagyobbra nőhetne, ha lenne mögötte egy tudatosan és professzionálisan fejlesztett ügyfélrendszer.

Sokan CRM-nek, listának, ügyféladatbázisnak hívják, de az ügyfélrendszer ennél többet nyújt a vállalkozása számára.

 
van-de

 

Hadd osszak meg Önnel egy történetet:
Néhány hete egy bevásárlóközpontban jártam, ahol az egyik üzletsoron lévő boltban vásároltam és megkérdeztem a kiszolgáló hölgyet, hogy van-e törzsvásárlói rendszerük. Hozzá kell tennem, hogy az üzlet az elmúlt hónapokban bővítette az eladóteret, mert a folyamatosan növekvő érdeklődésnek/forgalomnak köszönhetően növelték a raktáron lévő áru mennyiségét illetve a forgalmazott termékpaletta választékát is.

A hölgy válasza sajnos szokásosnak mondható:
– Elgondolkodtunk már rajta, de még nem vezettük be.
Hol tartanának, ha már léptek volna és az ügyfélrendszernek köszönhetően bármikor meg tudnák szólítani a vásárlóikat az érdeklődésüknek megfelelő információkkal, új termékekkel vagy akciókkal kapcsolatosan. Ki ne szeretne kapni hasznos és érdekes anyagot, arról a témáról, ami foglalkoztatja vagy attól a vállalkozástól, amelyiktől szívesen vásárol vagy szimpatizál velük.

Ma a vevőszerző marketing már nem egy egyszerű és időszaki kampányban merül ki… Ennél sokkal többről szól. Hogyan tudod a potenciális vevőid beterelni hozzád és úgy alakítani a belső ügyfélrendszered és kommunikációd, hogy abból esze ágában se legyen kijönni! Ebben segít Neked az Ügyfélrendszerek csapata, akik a meglévő ügyfeleidre igazított, automatizált és profitot termelő marketingedet alakítják ki!”

 

Borbély Bence,
a Pongor Publishing kft. bestseller könyvkiadó online marketing

És akkor legyen itt egy pozitív, követendő példa is. Folyamatosan képezzük magunkat és keressük az újabbnál-újabb megoldásokat, hogy az élvonalban maradjunk. Két hónappal ezelőtt vettünk egy új szoftver egy angliai weboldalról, ahol gyorsan és kedvesen szolgáltak ki minket. Minden marketinges szolgáltatást alkalmaznak, látszik, hogy online szerzik a vevőik nagy részét. A vásárlást követően kaptunk néhány levelet, melyek különböző felhasználási ötletet, trükköt tartalmaztak. Illetve a weboldalukon megtalálható, de általunk nem megvásárolt termékekről is kaptunk, mondhatni ellenállhatatlan ajánlatokat. Az eredmény az lett, hogy a végén már vártuk, hogy milyen ajánlatot fogunk kapni, melynek köszönhetően új szoftverekkel tudjuk bővíteni a szoftvereinket. Mára már öt szoftvert használunk tőlük és ajánljuk őket másoknak is, mert nagyon pozitív tapasztalatunk van velük. A cég egyébként a Sherif.com.

Ha Ön is szeretne olyan ügyfélrendszerrel rendelkezni, mely támogatja az első- és az újra-vásárlást egyaránt, illetve a munkatársait vezeti az ügyfelekkel kapcsolatos folyamatokban, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Adja meg adatait és töltse ki kérdőívünket, melyet követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot. Adjon egy újabb lendületet vállalkozásának és hozza ki belőle a maximumot!