ügyfeleimHol tart a cégem?

Kik az ügyfeleim?

Miért csak ennyi a forgalmunk vagy mitől ennyi a forgalmunk?

Miért minket választanak vagy miért nem tőlünk vásárolnak?
Honnan lesznek új partnereink vagy hova lettek a meglévő vásárlók?

Konzultációnkat azok a beszélgetések hozták életre, melyeket megbízóinkkal folytattunk, a kivitelezést megelőzően. Majd többen megkerestek minket, – akik maguknak építik a rendszerüket – hogy beszéljük végig, menjünk végig azokon a pontokon, melyek ahhoz kellenek, hogy az ügyfélrendszer stabil lábakon álljon és néhány év múlva ne kelljen újra alapozni egy nagyobb fejlődést követően.

Szerintünk fontos, hogy az ügyfélrendszer a vállalkozással együtt fejlődjön, így folyamatosan a leghatékonyabb eredményt tudjuk elérni. Nem megengedhető egyszer megcsinálni, majd hagyni, hanem fontos, hogy folyamatosan fejlesszük. Ahány vállalkozás, annyi ügyfélrendszer létezik, hiszen nem mindegy, hogy mire helyezzük a hangsúlyt, mik az erősségeink és mitől választanak minket az ügyfeleink. Legyen itt szó szolgáltatásról, kereskedelemről vagy gyártásról, nincs két ugyanolyan vállalkozás. Azonos célpiac, ügyfélkör és megoldási lehetőség létezik, de ezeket mind különböző ügyfélrendszer fogja kiszolgálni!

“Az Andrással történt konzultáció után felszállt az a köd, ami a legtöbb magyar vállalkozó szeme előtt lebeg.
Érthető, az online világban kevésbé jártas cégvezetők számára is befogadható módon adta át a tudását és világított rá az előttem álló feladatokra.
A szakértői konzultációnak köszönhetően már tisztán látom, hogy milyen irányba kell kormányoznom a vállalkozásomat, milyen feladatok állnak előttem.
András hozzáállásának köszönhetően olyan érzésem volt, hogy az én sikereim az ő sikerei is egyben.
Teljes odaadással és osztatlan figyelemmel dolgozik cégemen, társként halad mellettem a tervezéstől a megvalósításig.
A közös ötletelések egy teljesen új jövőképet engednek megvilágítani, melyet alig várok, hogy megvalósíthassak.”

 

Kocsis Bálint
Mesterszakács-Séf
kocsisbalint.hu

Konzultációink során felmérjük és elkészítjük vállalkozása ügyfélrendszer térképét, mely alapját képezi a kivitelezésnek és a későbbi fejlesztéseknek.

A térkép segítségével végignézzük a vásárlói összetételét, a termék piramisát illetve a csatornákat melyen a lehetséges és meglévő partnereivel kommunikálhat. Amennyiben valamelyik terület még nem teljesen van kidolgozva, kérheti segítségünket. Marketing ötleteink új lendületet vihetnek vállalkozásába, így több ügyfélhez érhet el vagy nagyobb vásárlói kosarat realizálhat.

Kérje egyéni konzultációnkat, hogy stabil alapokon, magasabb profitot érjen el vállalkozásával vagy töltse le checklistánkat, melynek köszönhetően könnyen ellenőrizheti ügyfélrendszere fejlettségi szintjét illetve már a kérdések is ötletet adnak a fejlesztés elkezdéséhez!